Rättsakuten har startat en Facebook-grupp för separerade föräldrar. Tanken är att föräldrar ska kunna få information och möjlighet att ställa frågor om vårdnad, boende, umgänge, underhåll med mera.

Det är många som är i en vårdnadstvist eller som oroar sig för att hamna i en vårdnadstvist som vänder sig till oss med frågor. Många av dem väljer att vänta med att anlita en jurist för att se hur saker utvecklar sig. Samtidigt är ett av de bästa tipsen för de som är i en vårdnadstvist att anlita en jurist i tid. Saker som händer tidigt i vårdnadstvisten kan få stora effekter på resten av vårdnadstvisten.

För att hjälpa så många föräldrar som möjligt och för att sprida information om hur en vårdnadstvist fungerar så har Rättsakuten startat Facebook-gruppen ”Juridik för separerade föräldrar”. Det är en grupp som alla kan hitta, men den är privat, vilket betyder att bara medlemmar kan se vilka som är med i gruppen och vad de publicerar. Här är det tänkt att föräldrar ska få information och möjlighet att ställa frågor om vårdnad, boende, umgänge, underhåll med mera. Den är tänkt som ett öppet forum för alla som vill ställa frågor och dela relevant innehåll.

Vill du lära dig mer om vårdnadstvister eller har du en specifik fråga som du vill ställa till Rättsakutens jurister? Gå med i gruppen idag!

Klicka här för att gå med i gruppen!

Familjejurist Peter Dittmer

[email protected]
0760-35 75 95

Kontakta Rättsakutens jurister!